maanantai 6. helmikuuta 2012

Turun kansainvälinen kampus!

Turun kampuksen talvi on taas alkanut kansainvälisissä merkeissä. Laadukkaasta opetuksesta, kirpeästä pakkasesta sekä kauniista lumisesta maisemasta on tullut nauttimaan yksitoista vaihto-opiskelijaa eri puolilta Eurooppaa ( Virosta, Venäjältä, Ranskasta, Bulgariasta ja Turkista) ja yksi opiskelija myös Yhdysvalloista.
Vaihtarimme opiskelevat omassa ryhmässään suomen kieltä ja kulttuuria sekä yhdessä suomalaisten opiskelijoiden kanssa mm. viestintää ja taiteen tuntemusta. Nyt he tekevät verkkojulkaisun pienryhmissä yhdessä suomalaisten opiskelijoiden kanssa Media ja vuorovaikutus-kurssilla. Tällainen monikulttuurinen yhteistyö hyödyttää sekä suomalaisia että ulkomaalaisia opiskelijoita, onhan kyky tehdä projektityötä moniammatillisessa ja monikulttuurisessa porukassa yksi kulttuurituottajan tärkeitä taitoja. Taustaltaan vaihtarimme ovat todellakin monialaisia, he opiskelevat pääaineenaan mm. julkaisualaa, markkinointia ja nuorisotyötä.
Jotta emme omisi vaihtareita aivan kokonaan tänne Turkuun he viettävät kevään aikana intensiiviviikon sekä Jyväskylässä että Kauniaissa. Näin muutkin kulttuurituotannon kampuksen opiskelijat saavat osansa kotikansainvälistymisestä!
Harjattulan kartonomaisemissa Petya Stankova Bulgariasta, Maywand Hamidi Ranskasta, Corinne Wiseman Yhdysvalloista, Gergana Lyutskanova Bulgariasta, Marie Käige Virosta, Stephanie Forgeois Ranskasta sekä Elena Andreychukc Venäjältä.

1 kommentti:

  1. Muistuttaisin, että vaihtarit opiskelivat jo myös yhden viikon markkinointia.

    VastaaPoista